97骚碰,毛片大片免费看,亚洲第一天堂,99re思思,色好看在线视频播放,久久成人免费大片,国产又爽又色在线观看

動(dòng)物的小學(xué)英語(yǔ)謎語(yǔ)

時(shí)間:2023-04-21 23:49:46 賽賽 謎語(yǔ)大全 我要投稿
  • 相關(guān)推薦

動(dòng)物的小學(xué)英語(yǔ)謎語(yǔ)

  在日常生活或是工作學(xué)習中,大家或多或少都用過(guò)謎語(yǔ)吧,謎面是燈謎的主要部分,是猜謎時(shí)以隱語(yǔ)的形式表達描繪形象、性質(zhì)、功能等特征,供人們猜射的說(shuō)明文字。你還記得哪些民間謎語(yǔ)呢?下面是小編為大家收集的動(dòng)物的小學(xué)英語(yǔ)謎語(yǔ),希望對大家有所幫助。

動(dòng)物的小學(xué)英語(yǔ)謎語(yǔ)

  動(dòng)物的小學(xué)英語(yǔ)謎語(yǔ) 1

  謎面

  1.I look like a house ,but my body is covered by black and white stripes.

  2.I can run very quickly.I have antlers on my head.

  3.I am an animal kept by farmers to produce milk.

  4.I am not a fish but look like a large fish and live in the sea.I am a warm-blood mammal.

  5.I have a very long neck and legs.I can eat the leaves on top of the tree.

  6.I am known for my cleverness and cunning.

  7.I like eating grass.People like to use my wool to make coats.

  8.I look like a dog.But people and animals are all afraid of me,because I like eating them.

  9.My names begin with W and end with E.I am the largest animal in the world and I live in the sea.I have beautiful blue skin.And no part of my body is thin.I'm not a fish but I breatheair.I don't have much hair .Men sometimes want to catch me for my body,I have huge fins I don't have feet.What am I I am.

  答案:

  1:斑馬/zebra

  2:鹿/deer

  3:奶牛/cow

  4:海豚/dolphin

  5:長(cháng)頸鹿/giraffe

  6:狐貍/fox

  7:羚羊/antelope

  8:狼/wlof

  9:鯨魚(yú)/whale

  動(dòng)物的小學(xué)英語(yǔ)謎語(yǔ) 2

  1.What key can run itself?

  什么鑰匙自己會(huì )跑?

  ——Monkey.(猴)

  2.What is the most difficult key to turn?

  什么鑰匙最難擰?

  ——Donkey.(驢)

  3.My name start with a C and end with an L.I live in the desert,a hard place to live.I can carry people and their goods .

  What am

  我的名字以字母C開(kāi)頭,字母L結束,我住在沙漠里,一個(gè)很難居住的.地方,我可以運送人和貨物,我是誰(shuí)?

  ——Camel.(駱駝)

  4.What animal wears big black glasses on its face?

  什么動(dòng)物臉上戴個(gè)大墨鏡?(Panda 熊貓)

  5.I'm almost white,but the fur of my ears,eye pits are black.I live in the wild forests,I like eating bamboos!Who am I

  我幾乎是白的,但耳朵、眼窩是黑的.我生活在森林里,喜歡吃竹子.我是誰(shuí)?(Panda 熊貓)

  6.a cat,eyes like a cat,a tail like a cat ,but isn't a cat?

  眼睛尾巴像只貓,但又不是貓?

  (Tiger 老虎)

  動(dòng)物的小學(xué)英語(yǔ)謎語(yǔ) 3

  1、wearing two coral tree, wearing a plum suit, four legs are slender and supple, ran up the hill fast like the wind. (hit an animal) - answer: Sika Deer

  2、there are wings, not birds, will only run at night, can send ultrasound, mosquitoes can not run. (hit an animal) - answer: bat

  3、small aircraft tail long, flying, busy and busy, do not load goods, not transported passengers, mosquitoes saw shouted surrender. (hit an animal) - answer: Dragonfly

  4、a lotus head, coat without scissors cut, is really a hero, singing a song million open. (hit an animal) - answer: Cock

  5、like the wolf is not a wolf, cunning king; slim triangular face, brown hair color long tail. (hit an animal) - answer: Fox

  6、black gown, white front, standing in the branches of the good news. (beat an animal) answer riddle: Magpie

  7、round eyes and beak like the eagle, a night out, eyes wide wings circling, such as holes in pest. (hit an animal) - answer: owl

  8、wide mouth of the old lady, if love talk chatter, cold bath, walk and shake pendulum. (hit an animal) - answer: Duck

【動(dòng)物的小學(xué)英語(yǔ)謎語(yǔ)】相關(guān)文章:

動(dòng)物英語(yǔ)謎語(yǔ)大全03-28

小學(xué)英語(yǔ)謎語(yǔ)06-08

用英語(yǔ)猜動(dòng)物謎語(yǔ)集錦08-03

用英語(yǔ)描寫(xiě)動(dòng)物的謎語(yǔ)大全04-08

英語(yǔ)猜謎語(yǔ)及答案動(dòng)物大全03-19

動(dòng)物謎語(yǔ)10-24

動(dòng)物的英文謎語(yǔ)04-16

易懂的動(dòng)物謎語(yǔ)02-11

打動(dòng)物的謎語(yǔ)09-23

石嘴山市| 上思县| 福安市| 奇台县| 巨鹿县| 凤台县| 青神县| 德令哈市| 淳安县| 左贡县| 阿城市| 资兴市| 阜新市| 武冈市| 工布江达县| 邵阳市| 锡林浩特市| 宁乡县| 鸡西市| 永川市| 仁化县| 辰溪县| 阿合奇县| 天等县| 舟曲县| 长治县| 铁力市| 石楼县| 龙江县| 太康县| 莎车县| 五峰| 中卫市| 柘城县| 儋州市| 新余市| 玉田县| 铁岭市| 阜宁县| 赤峰市| 汪清县|